13 Eylül 2012 Perşembe

mondi yatak odası

Mondi mobilya ürünleri 18 yılı aşkın bir süredir mobilya sektöründe faaliyet gösteren Mondi mobilya, özel ve şık ürün tasarımlarıyla ön plana çıkmış, buna bağlı olarak 2006 yılında yapılan büyük bir değişim ile Boydak Holding bünyesine katılmıştır.

Bu ortaklık çeşitli yatırım olanakları yaratarak, araştırma geliştirme faaliyetlerine önem verilmesine ve buna paralel olarak çağın gereklerine en uygun özel ve şık tasarımların ortaya çıkmasına neden olmuştur. 2006 yılından bu yana yedi kat büyüme gösteren Mondi mobilya, müşteri memnuniyeti ve üretimde ergonomi ve kullanışlılığı odaklayan bir hizmet anlayışı ile ürün portföyü ile birlikte kalitesini günün şartlarına göre sürekli yükselterek sektörün itici firmalarından biri olmuştur. Kalite ve tasarımın, hijyenin ve ergonominin en yeni ve en iyi örneklerinden Mondi mobilya yatak odası takımları, kendi üretim tesislerinde son teknolojiden faydalanılarak üretilmektedir.

Dünyanın birçok ülkesine de ihraç edilmekte olan Mondi yatak odası ürünleri, dünya standartlarına uygun çağdaş tasarım örnekleri olarak üretilmektedir. Geniş ürün yelpazesinin örneklerinden biri olan Mondi tv ünitesi fonksiyonelliği ön planda tutan özel tasarımlarıyla tüm dünyaya satılmaktadır. Mondi tv ünitesi, firmanın geniş ürün yelpazesinde yer alan, tasarımlarının en üst aşamasının örneklerinden biridir. Tüm mobilya sektörünün, dekorasyon modası ve yeni trendlerinin ortaya çıkmasında öncü bir rol üstlenen, özel tasarım çalışmaları ile faaliyet gösteren firmamız, uzun yıllara dayanan tecrübelerinin çağın gereklerine uygun yeni tasarımlara yansıtılması sonucu ortaya çıkan, tüm dünyaya ihraç edilen ve dünya standartlarında ürün çeşitleridir.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder