28 Eylül 2012 Cuma

Bellona mobilya ürünleri

Bellona mobilya ürünleri Bellona markalı ürünler beklentinin de üstünde kaliteli ürünler sunarak müşterileriniz şaşırtmaya devam ediyor. Dünya standartlarındaki ürünlerinde oturma odası, panel mobilya ve ev tekstili ürünleri sunuyor. Her ürünlerinde standardın da üstüne çıkarak modernlik ve şıklığı evlerinize taşıyan Bellona mobilya aldığı kalite ödülleriyle bunu kanıtlıyor.

  Bellona mobilyanın panel mobilyalarından olan ve antrelerinize şıklık katacak ürünlerinden biri portmanto modelleridir. Bellona portmanto modellerinde 6 adet ürün vardır. Bunlar; Casalis, Monet, Bolivya, Lifos, Nova ve İmaj portmanto modelleri dir. Bellona portmantoları oldukçada işlevseldir. Ayna, ayakkabılık ve askılık bulunmaktadır. Antreleriniz küçükse buna uygun modellerde vardır. Bu konuda asla sıkıntı yaşamazsınız.

Ayrıca sürgülü Bellona portmanto modeli de bulunuyor. Bellona mobilyanın panel mobilya ürünlerinden bir tanesi de Bellona kitaplık modelleri dir. Bellona kitaplık modelleri genç odası için tasarlanmış ürünlerdir. Favori, Loft ve Nova kitaplık modelleridir. Özellikle gençlerin kitaplarını rahatça yerleştirebileceği ve fazla eşyalarını koyabileceği dolapta bulunuyor. Bunun yanında Bellona kitaplık modellerinde sevdiği aksesuarlarını koyacağı raflarda bulunuyor. Ayrıca sağlam ve fazla yer kaplamayacak ürünlerdir.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder