4 Ekim 2012 Perşembe

bellona tv ünitesi modelleri

Mobilya sektöründe oldukça kaliteli ve kendini kanıtlamış firmalardan biri olan Bellona mobilya her sene farklı ürün tasarımlarıyla müşterilerinin beklentisini karşılamaya çalışıyor. Kalite standartlı ürünleriyle hem zevkinize hem de dekorasyonunuza uyumlu ürünler sunuyor. Yurt içinde ve yurt dışında 39 ülkede hizmet veren Bellona mobilyayı tanımlayan en önemli özelliği kalitesidir.

 Bellona mobilya özellikle son yıllarda evlerde trend oluşturan tv ünitelerinde başarılı ürünler sunuyor. tv üniteleri modellerinde hem görünüşe önem verilmiş hem de işlevselliği de göz ardı edilmemiştir. Kitaplık, gazetelik, aksesuar olarak da kullanacağınız Bellona tv üniteleri her mekana uygundur. Tv ünitelerinde kullanılan renkler ise kahverengi, ceviz, beyaz ve siyah renklerdir. LCD TV’ leriniz de oldukça şık duracaktır. Koltuk takımınıza uygun

Bellona tv üniteleri seçerek dekorasyonu tamamlayabilirsiniz. Bellona’da genç odası mobilyalarıda bulunuyor. Genç odası için kitaplık modelleri almayı düşünüyorsanız Bellona mobilya kitaplık modellerinden seçim yapabilirsiniz. Raf ve dolap gözlerinden oluşan Bellona kitaplık modellerinde beyaz ve kahverengi renkleri ağırlıklı olarak kullanılmıştır. Gençler kitaplarını ve aksesuarlarını istedikleri gibi dekore edebilecekler.

                                                     bellona tv ünitesi modelleri






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder